Just My Luck (2006) [DVD] -  - Film - HAU - 5707020321379 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Just My Luck (2006) [DVD]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 28. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Just My Luck (2006) [DVD]

Ashley er en lækker, sexet kvinde, der netop har forladt college.

Hun har altid været den heldige kvinde i verden, hun har haft et fortryllet liv og har altid taget sit gode held for givet.

Til et kostumebal, kysser hun imidlertid en rigtig lækker fyr Jack og pludselig skifter hendes held og lykke til hans uhyrlige bad luck, og hendes liv bliver til et dagligt mareridt.

Jack, som er manager for et ungt band, McFly får derimod anderledes held i sprøjten da han sikrer sig en plade-kontrakt og filmen følger bandet indtil de udsender deres første single og album, og det står mellem linierne, at Connie også falder for Jack ? suk.


Ashley (Lindsay Lohan) er den heldigste pige på Manhattan; når hun træder ud på gaden, bryder solen frem, hvis hun ser ned, finder hun kontanter og arbejdet som PR assistent går strygende. Men det er ikke alle, der har det sådan. Tag nu for eksempel Jake (Chris Pine), der er manager for et ikke særlig berømt band; når han går ud, begynder det sandsynligvis at regne og hvis han nogensinde finder penge, er der nok en hund, der lige har besørget på sedlen... Til et kostumeparty mødes de to tilfældigt - og udklædt - og deler et meget lille kys, med meget store konsekvenser. For i det øjeblik deres læber mødes, skifter Ashleys held til Jake og fra det sekund er deres respektive tilværelser forandret... Pludselig er Ashleys liv en ubrudt række af katastrofer, mens Jake til sin overraskelse har held med alt, hvad han laver... Da det går op for Ashley, hvad der egentlig er sket, må hun forsøge at finde frem til samtlige mænd, der var til stede til kostumefesten for at forsøge at få sit held tilbage... Men det er lettere sagt end gjort...

Instruktør: Donald Petrie

Skuespillere: Lindsay Lohan Chris Pine Samaire Armstrong

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2006
EAN/UPC 5707020321379
Udgiver HAU DFS80032137
Genre Komedie
Mål 107 g
Spilletid 01:38:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk
Instruktør Donald Petrie
Skuespiller Lindsay Lohan
Skuespiller Chris Pine
Skuespiller Samaire Armstrong